Despre noi

La sfârșitul anului 2002 când, după 2 ani de locuit și lucrat la Londra, am participat întâmplător la un interviu pentru Agenția Kartago Tour, am crezut că totul va dura maxim un sezon. Totuși, până în 2007 au trecut câteva sezoane petrecute ca ghizi turistici. Astfel am reușit să vedem Brazilia, Insulele Canare, Egipt, Grecia -Creta, Santorini și Cabo Verde. Au fost sute de lucruri pe care le-am învățat în acești ani și sute de turiști pe care i-am ghidat. Sezoanele petrecute ca ghizi ne-au adus nu atât bani cât experiența pe care acum v-o oferim în calitate de agenție de turism. Dacă în februarie 2007 credeam că vom fi una din zecile de agenții de turism din județul Mureș, în februarie 2018 știam că nu vom fi o simplă agenție, ci AGENȚIA KOKO TOUR.
Sfatul cel mai important pe care îl oferim gratuit clientilor noștri este totodată și crezul nostru: umpleți-vă viața cu experiențe, nu cu lucruri, pentru că la un moment dat trebuie să ai povești de împărtășit, nu lucruri de arătat. Serviciile pe care vi le oferim sunt bazate pe experiența noastră directă, iar cuvântul dat trebuie respectat, fiindcă orașul e mic și zvonurile circulă.
Dacă nu v-am convins încă cine suntem, cu ce ne ocupăm și ce vă oferim, vă recomandăm să studiați fotografiile și materialele filmate cu ocazia excursiilor anterioare.

Începutul: