Turistul ideal

Există două categorii de oameni care călătoresc: turiști și călători. 
Turistul ;
Vede doar ceea ce a venit să vadă,are rucsac , se uită îndelung pe hartă și stick-ul de selfie nu-i lipsește din echipament. Aceste lucruri îl fac să iasă mereu în evidență și să-ți dai seama de la distanță că nu este de-al locului
Este atras de magazinele cu suveniruri locale, care de obicei îl lasă fără bani. Cumpără amintiri din călătoria lui

Călătorul ;
Se amestecă în mulțime. Arată tot timpul de parcă ar ști perfect unde merge
Face un efort să converseze cu oamenii noi pe care îi întâlnește(Asta presupune să învețe în avans câteva cuvinte în limba nativă a țării respective) Călătorul dorește să afle cât mai multe povești despre locul în care se află, de la cea mai bună și sigură sursă: localnicii;Se târguiește și caută suveniruri autentice pe care să le aducă acasă celor dragi.
ceea ce ne unește este categoric plăcerea de a explora locuri noi, inedite.
Tu din care categorie faci parte?

🇭🇺 Ideális turista?Aki szerdán nem azért parázik ,hogy mindjárt itt a szombat és lejárt a kirándulás menni kell haza. Aki szerdán azt mondja jupi még van 3 napunk! Aki a pár $-os karkötőnek is úgy örül mint a 100 eurós aranynak .Aki az élet napos oldalát keresi nem az árnyékosat. Aki az ócska piacon is talál magának értéket .Aki nem csak fényképez ,hanem elő is hivatja ezeket !🇹🇩Există două categorii de oameni care călătoresc: turiști și călători. Turistul ; Vede doar ceea ce a venit să vadă,are rucsac , se uită îndelung pe hartă și stick-ul de selfie nu-i lipsește din echipament. Aceste lucruri îl fac să iasă mereu în evidență și să-ți dai seama de la distanță că nu este de-al loculuiEste atras de magazinele cu suveniruri locale, care de obicei îl lasă fără bani. Cumpără amintiri din călătoria luiCălătorul ;Se amestecă în mulțime. Arată tot timpul de parcă ar ști perfect unde mergeFace un efort să converseze cu oamenii noi pe care îi întâlnește(Asta presupune să învețe în avans câteva cuvinte în limba nativă a țării respective) Călătorul dorește să afle cât mai multe povești despre locul în care se află, de la cea mai bună și sigură sursă: localnicii;Se târguiește și caută suveniruri autentice pe care să le aducă acasă celor dragi.ceea ce ne unește este categoric plăcerea de a explora locuri noi, inedite.Tu din care categorie faci parte?

Publicată de Koko Tour pe Miercuri, 20 martie 2019